Osteopat Elin Rosén

Om mig

Mitt namn är Elin Rosén och jag är en passionerad Osteopat DO EDO som arbetar med både människor och hästar. Med över 20 års erfarenhet i yrket har jag haft förmånen att möta individer från alla livets hörn, var och en med sin unika bakgrund och specifika behov. Detta har lärt mig att varje dag på jobbet är en ny upptäckt, fylld med glädje och lärande. Trots att jag arbetar med samma "material" – människokroppens och hästens anatomi – blir det aldrig monotont, tack vare de personliga historier som varje ny patient för med sig.

Min passion för det osteopatiska synsättet på kroppen och ett djupt intresse för anatomi driver mig att ständigt vidareutbilda mig. Jag ser det som en viktig del av mitt yrke att hålla mig uppdaterad med de senaste metoderna och teknikerna inom osteopati, vilket gör att jag med entusiasm följer varje möjlighet till fortbildning.

Att arbeta som osteopat är för mig inte bara ett yrke utan en livsstil. Jag ser fram emot varje möte med nya och återkommande patienter, redo att bidra till deras välbefinnande med en holistisk och personanpassad vård. Vare sig det gäller att lösa komplexa hälsoutmaningar eller att förbättra livskvaliteten, är jag här för att stödja dig och din häst på er resa mot bättre hälsa.

 

För mig är träning inte bara en hobby, utan en nödvändighet för att bibehålla både mental och fysisk styrka. Mina dagar börjar därför alltid med ett Crossfit-pass, följt av en lång och närande frukost. Denna morgonrutin laddar mig med energi och förbereder mig för dagen som väntar. Efter det är jag redo att ta emot dej och eller din häst. Varmt välkommen att kontakta mig!

Boka tid 070-282 42 24